maa 29.05.17

Schoolprogramma 2017 - 2018: inschrijven?


Een nieuw schooljaar staat voor de deur. Schouwburg Kortrijk en de OC's hebben opnieuw een cultuurjaar samengesteld voor de Kortrijkse jeugd.  Alle informatie over de schoolvoorstellingen en educatieve paketten vind je voortaan via http://scholen.schouwburgkortrijk.be/ .

Onze website is een dynamische online omgeving waar we alle info over de voorstellingen met je delen. We vullen deze website het hele schooljaar aan met lesmateriaal, video, recensies, ….Op die manier vind je er alles om de voorstelling optimaal voor te bereiden of een fijne naverwerking te voorzien in de klas.

Inschrijven kan vanaf woensdag 7 juni om 14u via onze online inschrijvingsmodule. Inschrijvingen worden chronologisch verwerkt. Om in te schrijven, moeten zowel je school, als de leerkracht(en) die inschrijven, geregistreerd zijn. Heb je al eerder met ons systeem gewerkt, dan kan je met je bestaande account ook nieuwe reservaties maken. Ben je nieuw, dan registreer je je best vóór 7 juni:

  • Je registreert je als leerkracht op onze website. Daarna koppel je jouw gegevens aan de school waarvoor je inschrijft. Je kan met meerdere leerkrachten voor één school inschrijven.
  • De meeste scholen zitten reeds in onze database, maar de kans bestaat dat je school of specifieke afdeling nog niet in onze database zit. In dat geval registreer je ook je school. Hou in dat geval de correcte benaming van de school, facturatiegegevens, contactgegevens en instellingsnummer bij de hand.
  • Elke leerkracht kan – mits registratie – voor eigen klas reserveren. Zo krijg je ook alle informatie over jouw reservaties rechtstreeks in je mailbox. De administrator voor de school  heeft steeds een overzicht van alle gemaakte reservaties voor de school.


Heb je vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Zowel met inhoudelijke vragen, als met meer praktische gerichte vragen kan je bij ons terecht.


Inschrijvingen en reservaties:
Stefaan Delagrange
scholen.schouwburg@kortrijk.be
056 23 98 50

Programmering kleuter & lager Schouwburg:
Mieke Vandecandelaere
mieke.vandecandelaere@kortrijk.be
056 23 98 50

Programmering secundair Schouwburg:
Lies Deschietere
lies.deschietere@kortrijk.be
056 23 98 50
Programmering Ontmoetingscentra:
Nicolas Vanlerberghe
nicolas.vanlerberghe@kortrijk.be
0498 90 91 35