vri 01.09.17

Word vrijwilliger van Schouwburg Kortrijk


GEZOCHT : vrijwilligers!

Begint het te kriebelen als je al dat cultureel geweld ziet? Zin om een handje uit te steken? Zin in een nageprek met een knappe, gespierde danser? Word dan VRIJWILLIGER van Schouwburg Kortrijk!

Als vrijwilliger krijg je allerlei voordelen. Je kan gratis naar voorstellingen, bent eregast op het vrijwilligersfeest, hoort bij de groep ‘widder zin skowburg kortrik’ en –last but not least- je geniet eeuwige dank en roem in Schouwburg -kringen. In ruil daarvoor maak je promotie, onthaal je artiesten, draai je een shift mee in de bar, ….

Meer weten? Kom dan zeker af naar de infoavond op zaterdag 16 september om 19u in de Schouwburg en kom er meer te weten wat we allemaal van plan zijn. Daarna kan je gratis genieten van de 923 party op de scène van de Schouwburg met een live optreden van JtotheC. Dancing shoes niet vergeten!

Zin om af te komen? Stuur dan een mailtje naar Katrien Voet via katrien.voet@kortrijk.be met daarin een woordje uitleg over jezelf, waarom je als vrijwilliger aan de slag wil en vermeld daarbij volgende gegevens: naam, geboortedatum, GSM nummer en e-mailadres.