Spinrag, Kinderkunstenfestival


Kom spelen, kijken, beleven, genieten. Een combinatie van voorstellingen, expo’s, films, performances en installaties. De Schouwburg wordt elk jaar een ander kinderdomein met speciale inrichting en sfeer. Iedereen welkom om zich te laten verrassenen en zelf van alles te doen...

Stip de krokusvakantie alvast aan in je agenda, want dit jaar wordt Spinrag een editie op maat van een tarantula. Die spint zijn web over de Kortrijkse binnenstad en tovert die om tot een kindvriendelijk cultureel paradijs. Kinderen moeten niet braafjes toekijken vanaf de zijlijn, maar worden betrokken in creatieve projecten en kunnen zo de artiest in zichzelf bovenhalen. Voordien kon je al kennismaken met onze cultural farmers en ook dit jaar zijn ze weer van de partij: talentvolle enthousiastelingen die staan te popelen om hun creativiteit te delen met het jonge publiek. Met creatieve webben, soms nog ietwat aan de ruwe kant, weten ze steeds de aandacht en medewerking van kinderen te strikken.

Samen met heel wat partners in de stad wordt momenteel hard gewerkt aan de nieuwe editie van Spinrag. We geven je alvast de garantie dat het ook dit jaar een fantastisch event wordt waar iedereen vanaf 2 jaar mag kijken en doen, beleven en ervaren, ontdekken en plezier maken.

Het volledige programma onthullen we in december, maar een voorproefje van wat je mag verwachten, vind je al op onze site.

TOT IN DE KROKUSVAKANTIE!


Alle info & reservaties via: www.spinrag.be.


Een organisatie van Schouwburg Kortrijk i.s.m. Buda Kunstencentrum, Theater Antigone, Passerelle, Budafabriek, Bibliotheek, Legato Kortrijk vzw.