Zaalhuur


Cultuurcentrum Kortrijk is de voorbije vijf jaar uitgegroeid tot één van de aantrekkelijkste cultuurhuizen in Zuid-West-Vlaanderen.
Een zeer divers publiek vindt er zijn gading in het gevarieerde aanbod.

Maar Cultuurcentrum Kortrijk staat ook voor een zeer diverse infrastructuur die je als organisator kan afhuren voor activiteiten allerhande. Van voorstellingen tot repetities, van recepties tot ontmoetingsdagen, van opnames tot cd-presentaties.

Schouwburg, Arenatheater en Concertstudio

Met de grandeur van de Schouwburgzaal, de vernieuwde Concertstudio met zijn uitmuntende akoestiek of de intimiteit van het Arenatheater beschik je als organisator over een aantal mooie podiumzalen in het centrum van de stad. Tussen de Schouwburg en het Arenatheater ligt de foyer, een stijlvolle plek om te verpozen tijdens de pauze maar ook apart bruikbaar voor tentoonstellingen, recepties en voorstellingen in café chantant-sfeer.

Heb je interesse om één van deze ruimtes te huren, dan kan je vrijblijvend de voorwaarden en mogelijkheden opvragen bij Stefaan Delagrange (stefaan.delagrange@kortrijk.be - 056 23 98 50)


Technische fiche Schouwburg
Technische fiche Arenatheater
Technische fiche Concertstudio

Dwg Schouwburg Kortrijk

Faciliteiten Muziekcentrum Track*

Muziekcentrum Track* beschikt eveneens over een aantal ruimtes die ter beschikking gesteld worden. Repetitieruimtes, opnamenstudio's, vergader- en leslokalen, ...

Meer info op www.muziekcentrumtrack.be/track/faciliteiten