woe 27.09.17

Zingarate

Cie Cecilia


Arne Sierens schrijft en regisseert ‘Zingarate’, met topacteurs én op locatie! Zingarate is Italiaans voor ‘grap’, ‘kloterij’ of ‘dolle onzin’. Het is een hommage aan de Italiaanse film van de jaren 70 en laat zich definiëren als een cross-over van zingen en karate, opgesmukt met supercazzola (onzinnige, snel gesproken zinnen).

Drie vrienden voor het leven storten zich één keer per maand een weekend lang in woest fuiven en balorigheid. Ze halen gemene kloterijen uit en delen verhalen over de perikelen thuis, op het werk en in de lastige maatschappij die veel te veel druk op mensen legt. Ze vervloeken vooral de vrouwen in hun leven. Eén van hen geeft toe dat hij met de wondermooie Donatella één grote liefde had. Zijn vrienden overhalen hem resoluut voor haar te gaan, al is ze intussen getrouwd met een plastisch chirurg. Dat kan toch geen bezwaar zijn? Op naar de liefde!

Een organisatie van CC Het Spoor Harelbeke & Schouwburg Kortrijk m.m.v. CC Brugge & CC Wevelgem

Tekst & regie: Arne Sierens. Spel: Greet Verstraete, Sebastien Dewaele, Steven Mahieu, Robrecht Vanden Thoren & Tom Vermeir. Scenografie: Guido Vrolix. Productie: Compagnie Cecilia. Met de steun van Vlaamse Gemeenschap, Provincie Oost-Vlaanderen & Stad Gent.


Uur
20:15
Genre
Theater+Literatuur
Locatie
A.A.P.
Organisatie
Schouwburg Kortrijk
Prijs
Niet genummerd: €16.00 - €7.00 (-26 jaar)