zon 28.01.18

Hauts de France Brass Band


De Hauts de France Brass Band is één van de bekendste brassbands van Frankrijk. Met een geschiedenis van ruim 25 jaar en meer dan 500 concerten over de hele wereld, draaien ze al jaren mee in de
zogenaamde A-league van de Franse brassbandwereld. Het ensemble staat bekend om zijn eigenzinnige programma’s waarbij iedere muzikant een individuele virtuositeit tentoonspreidt zonder de aandacht voor het homogene klankenpallet uit het oog te verliezen. De jarenlange inzet op deze kwaliteit en de integratie van jonge professionals zorgt ervoor dat ze zich al vier keer Frans kampioen mogen noemen (2009, 2010, 2011 en 2017). De band staat onder de deskundige leiding van Luc Vertommen, gerenommeerd (gast)dirigent en jurylid in de HaFaBra-wereld. Een absolute must see voor liefhebbers van orkestmuziek.

Een organisatie van Schouwburg Kortrijk, Wilde Westen & Legato vzw.

Le Hauts de France Brass Band est l’orchestre de cuivres français le plus connu. Composé de multiples virtuoses individuels, l’orchestre propose un programme bien à lui sans perdre son attention pour l’homogénéité. Incontournable pour les amateurs de musique d’orchestre.


Uur
11:00
Genre
Muziek
Locatie
Concertstudio
Organisatie
Schouwburg Kortrijk
Prijs
Niet genummerd: €11.00 - €8.00 (-26 jaar) - €8.00 (Wildcard )
Duur
75 minuten