zat 03.02.18

The Bootleg Beatles


De bekendste band ter wereld heeft sinds medio jaren 90 een even legendarische tribute band. Al 25 jaar spelen The Bootleg Beatles grote festivals en zalen plat. Ze brengen een multimediaal spektakel dat begint in de rokerige kroegen van Liverpool en eindigt bij het legendarische miniconcert op het dak van platenfirma Apple in Londen (1969). Ze doen dat zo overtuigend dat ze als enige tribute band het beeldmerk van The Beatles mogen gebruiken.

In 2014 speelt de groep de grote zaal van de Schouwburg plat. Iedere aanwezige voelt dat de magie van het optreden misschien rechtstaand nog straffer binnenkomt. Daarom brengen ze de voorstelling nu in de clubby sfeer van De Kreun. Een concert dat je naar de beginjaren van The Beatles katapulteert.

Een organisatie van Schouwburg Kortrijk & Wilde Westen.

KOOP HIER JE LOSSE TICKETS: KLIK HIER

Depuis plus de 25 ans, ce fantastique groupe de reprises fait un tabac dans de grands festivals et des salles prestigieuses avec un spectacle multimédia. Cette année, ils se produisent dans l’ambiance boîte de nuit de De Kreun. Un concert comme les Beatles en donnaient à leurs débuts. Impressionnant !


Uur
20:15
Genre
Muziek
Locatie
De Kreun
Organisatie
Schouwburg Kortrijk
Prijs
Niet genummerd: €25.00 - €25.00 (-26 jaar) - €22.00 (Wildcard )
Abonnementsprijs = ticketprijs (op deze voorstelling geldt ook geen vroegboekkorting)