woe 07.03.18

JazzLab Series

3Men in a Boat


Reeds vele jaren kruisen de muzikale wegen van accordeonist Philippe Thuriot en bassist Kristof Roseeuw elkaar. Stilaan groeit tussen pot en pint de goesting naar een vast ensemble om meer ruimte te geven aan die andere bijzondere kwaliteit van Thuriot: muziek ‘componeren’. Roseeuw betrekt er drummer Lionel Beuvens bij en na een eerste publieke verschijning als trio tijdens een van de Luistervinkavonden van Wouter Deprez is het collectief een feit.
Nu is eindelijk de tijd rijp en zijn de agenda’s klaar voor de allereerste tournee. De drie heren brengen nieuwe, zelfgeschreven muziek en grasduinen in het repertoire van eerdere collectieve projecten en muzikale
ontmoetingen. Verwacht je aan een staalkaart van het brede muzikale spectrum dat het trio in de toekomst wil bewandelen.

Een organisatie van Schouwburg Kortrijk & Wilde Westen.

Contrabas: Kristof Roseeuw. Accordeon: Philippe Thuriot. Drums: Lionel Beuvens

Le trio Thuriot, Roseeuw et Beuvens puise dans le répertoire de leurs divers projets collectifs partagés sur scène lors de précédentes rencontres musicales. Attendez-vous à une exposition d’un large spectre musical.


Uur
20:15
Genre
Muziek
Locatie
Concertstudio
Organisatie
Schouwburg Kortrijk
Prijs
Niet genummerd: €12.00 - €8.00 (-26 jaar) - €0.00 (Wildcard )