don 15.02.18

Dat begint hier al goed (8+)

Villanella & Hanneke Paauwe


Fee Canapé kan niet zo goed leren. Ze is onhandig, sjoemelt en liegt soms. Nu heeft ze straf. Ze moet van haar moeder op het Departement Schaamte werken. Elke dag krijgt Canapé telefoontjes van mensen met een wens. Ze willen succes, bewondering, de beste zijn en zich vooral niet moeten schamen. Iedereen lijkt doodsbang te zijn om fouten te maken. Om niet te voldoen. Canapé kan het toverwerk niet meer aan. Ze wil geen depanneerfee zijn en bedenkt een geheim plan. Dan verschijnt Waltraud, een slechte fee, met een héél boosaardig voorstel ...
‘Dat begint hier al goed’ is een humoristisch en kwetsbaar verslag over falen en schaamte. Over spijt hebben en stommiteiten begaan. Over perfectie en prestatiedwang. Over het verschil tussen feeën en mensen.

Hanneke Paauwe, “de laatste ruwe diamant van het jeugdtheater”, is bekend van de voorstellingen ‘Miss Moskou en de Potloodmoordenaar’, ‘Sneeuwwitje en de 77 Vergiften’ en ‘Het Laatste Kind’.

Tekst & regie: Hanneke Paauwe. Spel & dramaturgie: Goele Derick. Spel op film: Lukas Smolders & een kind. Video: Olivier D’Hose. Decor & kostuum: Sara Dykmans.


Uur
19:00
Genre
Familie
Locatie
Arenatheater
Organisatie
Schouwburg Kortrijk
Prijs
Niet genummerd: €8.00 (Prijs normaal) - €8.00 (-26 jaar)
Abonnementsprijs = ticketprijs (op deze voorstelling geldt ook geen vroegboekkorting)