zat 27.01.18

The Hogwallops

Soiree Perplx: Lost in Translation


Geïnspireerd op het boek ‘De Griezels’ van Roahl Dahl en op de film ‘Brutti, sporchi e cattivi’ (vuil, lelijk en gemeen) van Ettora Scola zijn de Hogwallops een eigenzinnige, grappige disfunctionele familie van buitenbeentjes. De vijf familieleden combineren naadloos slapstick, fysieke komedie en clownerie met spectaculair circus.

Het hele huishouden lijkt op een losbandige anarchistische speeltuin zonder regels. Dagelijkse handelingen lokken steeds chaos uit. Zo wordt een maaltijd een gevaarlijke mix van jonglerend koken en uitdagend bakken in een wankel gestapelde keuken.

Het resultaat is een hilarische familievoorstelling met zot circus.De show was een grote hit voor publiek en pers op The Edinburgh Fringe en toerde uitgebreid rond in het Verenigd Koninkrijk en Europa.

“A quirky hi-energy show that works for all ages.” (The Stage)

Soiree PERPLX is een coproductie van PERPLX & Schouwburg Kortrijk

Attendez-vous à des numéros éblouissants de différents artistes, issus de diverses disciplines circassiennes et qui sait, peut-être truffés de prouesses visuelles ou de musicalité extravagante. Une chose est certaine : vous aurez droit à une palette de goûts nouveaux, surprenants et singuliers.


Uur
20:15
Genre
Humor
Locatie
Schouwburg Kortrijk
Organisatie
Schouwburg Kortrijk
Prijs
Standaard: €15.00 - €13.50 (-26 jaar)
Duur
90 minuten