zat 27.01.18

Soiree Perplx

TBC


Elk jaar is het programma van het Festival PERPLX een verrassing, zij het met als rode draad het beste wat internationaal hedendaags circus te bieden heeft. Verwacht je, in ware cabaretstijl, aan schitterende acts van verschillende artiesten uit diverse circusdisciplines – wie weet doorspekt met visuele hoogstandjes of gekke muzikaliteit. Altijd smaakt dat naar meer, zeker in de winterperiode.

De vorige editie van Soiree PERPLX was een eerbetoon aan vrouwelijke circusartiesten. Wat het nu wordt, is nog onduidelijk. Noem het een blind date waarbij je niet weet welke onbekende voor jou aan tafel zit of op scène staat. Maar één ding is zeker: het wordt een palet aan nieuwe, verrassende en wonderlijke smaken, die garant staan voor een memorabele avond.

Soirée PERPLX is een coproductie van PERPLX vzw & Schouwburg Kortrijk.

Attendez-vous à des numéros éblouissants de différents artistes, issus de diverses disciplines circassiennes et qui sait, peut-être truffés de prouesses visuelles ou de musicalité extravagante. Une chose est certaine : vous aurez droit à une palette de goûts nouveaux, surprenants et singuliers.


Uur
20:15
Genre
Humor
Locatie
Schouwburg Kortrijk
Organisatie
Schouwburg Kortrijk
Prijs
Standaard: €15.00 - €13.50 (-26 jaar)