zat 02.12.17

FELIX PALLAS - LE MANOU - KENJI MINOGUE + afterparty


Tickets hier.

Kenji Minogue
Een uit de hand gelopen West-Vlaamse grap of een straf staaltje kitscherige electropop met dikke knipogen? Enkel Conny Komen en Fanny Willen kennen het échte antwoord. Feit is dat ze met ‘En dermee’ al een tweede plaat uitbrachten en ongedwongen ons land blijven veroveren. Gelijk hebben ze, want “Tisnudammetmoendoen”.

Felix Pallas
De groep rond Simon en Pieter-Jan Nuytten maakt alien synth pop. Met een voorliefde voor Prince en Soft Hair en schoon volk van Bazart en Warhola in de rangen is dit een band om in de gaten te houden. Ze debuteerden vorig jaar met catchy singles Rakata en Curse, en brengen in 2017 hun eerste EP uit.
Nieuwe single Similarities werd opgepikt door o.a. DIY Mag, NME en The Line of Best Fit.

Le Manou
Le Manou is het beloftevol project van Manou Maerten, student muziekproductie met West-Vlaamse roots maar opgegroeid in het Waalse Durbuy. Recent was ze nog één van de geselecteerden voor De Nieuwe Lichting van StuBru. “Een dromerige zoektocht om lyrische klassieke muziek en elektronische vibes te combineren", zegt ze zelf over haar project. Later dit jaar verschijnt haar eerste EP L’homme met invloeden van oa James Blake, J.S Bach en Charles Aznavour.

We sluiten de avond af met een heuse afterparty!

I.k.v. Openingsweekend Muziekcentrum Track*


Uur
20:00
Genre
Muziek