din 17.10.17

ComedyTrack* on tour

Piet De Praitere & Kjen Descheemaecker


ComedyTrack* on tour is de sfeerrijkste reizende comedyclub van Kortrijk. Elke derde dinsdagavond van de maand geven 2 topcomedians je op locatie een voorsmaakje van hun nieuwe avondvullend programma, een try-out dus. Jan-Bart de Muelenaere is gedurende 6 maanden uw gastheer, presentator en reisgids! Dinsdagen zullen nog nooit zo lachwekkend plezant geweest zijn!

Piet De Praitere raakte redelijk wereldberoemd als Etienne met het open verhemelte en als Dikke Gilbert de la Tourette. Hij werkte samen met Kamagurka, Freddy De Vadder en Gunter Lamoot en was te zien en te horen op Studio Brussel, Radio 1, Canvas, VT4, 2BE en de VPRO. Onlangs verscheen zijn eerste dvd Gekapt en bracht hij een boek uit waarin zijn beste oneliners van de afgelopen twintig jaar zijn gebundeld. Ondertussen kennen we hem ook als Claude Delvoye uit Bevergem (Canvas) en maakte hij samen met Dries Heyneman zijn eigen programma Lookalikes (2BE).

Seppe Toremans staat sinds 2000 op het podium en is een comedian pur sang. Hij blijft zoeken naar logica in een wereld waarin die verder weg lijkt dan ooit. Geen humor over gekken aan de andere kant van de muur maar over de zot in elk van ons. Zijn optredens zijn altijd onvoorspelbaar, met veel interactie, improvisatie en een hoog hier-en-nu gehalte (de eerste twintig rijen wezen gewaarschuwd). Hij heeft de gave om een publiek vanaf de eerste minuut mee te nemen. En ook al heeft niemand een idee waar het allemaal naartoe gaat (ook hijzelf niet), het is een fijne, wilde rit.
Seppe Toremans is sinds 2011 actief in The Line-Up, het grootste comedycollectief van Vlaanderen.

Jan-Bart De Muelenaere is een humorist met Ieper als uitvalsbasis en staat op de planken als comedian, presentator en improvisator. Momenteel toert hij met zijn eerste avondvullende voorstelling ’Over Leven in West-Vlaanderen‘. Naast zijn publieke optredens is hij actief als publieksopwarmer voor de sport-programmatie van Woestijnvis & Telenet. Achter de schermen werkt(e) hij mee aan oa. ’De Raadkamer‘, ’De Kazakkendraaiers‘, ’Tegen de Sterren Op‘, ’Vroeger of Later‘, ’De Slimste Mens ter Wereld‘, ’Vetste Vakantie‘, ’Mijn Pop-up Restaurant‘, ’De Weekwatchers‘, ’Huizenjagers‘,...
 


Uur
20:15
Genre
Humor
Locatie
VC Mozaïek
Organisatie
Schouwburg Kortrijk
Prijs
Niet genummerd: €10.00 - €8.00 (-26 jaar) - €6.00 (Red. Kortrijk Studentenstad)