din 21.11.17

ComedyTrack* on tour

Nigel Williams & Manu Moreau


ComedyTrack* on tour is de sfeerrijkste reizende comedyclub van Kortrijk. Elke derde dinsdagavond van de maand geven 2 topcomedians je op locatie een voorsmaakje van hun nieuwe avondvullend programma, een try-out dus. Jan-Bart de Muelenaere is gedurende 6 maanden uw gastheer, presentator en reisgids! Dinsdagen zullen nog nooit zo lachwekkend plezant geweest zijn!

Nigel Williams, afkomstig van Bristol (UK) is één van de grondleggers van de nieuwe golf van Belgische stand-upcomedy van eind jaren negentig. In 2000 won hij Humo’s Comedy Cup en sindsdien bestookt hij vanaf podia in binnen- en buitenland het publiek met zijn up-tempo stand-upcomedy.
Hij brengt maatschappelijk relevante stand-up in de zuiverste Angelsaksische traditie, geënt op de actualiteit, met messcherpe observaties en met veel improvisatie, freewheelen en publieksparticipatie. Nigel staat bekend om zijn onverwoestbaar sociaal engagement en brengt zijn boodschap op hilarische, niet-verbloemde wijze. Een voltreffer voor al wie comedy graag wat ruwer heeft.

Manu Moreau… Voor wie hem kent, is hij geen onbekende, voor zij die hem niet kennen, ziet hij er misschien wat vreemd uit. Toch brengt hij met plezier mensen aan het lachen. Hij neemt zichzelf niet al te serieus, maar neemt graag alles rond hem op de korrel. Misschien best alles met een vleugje zout nemen, anders strooit hij het op de wonde. Droge humor met een donker kantje.

Jan-Bart De Muelenaere is een humorist met Ieper als uitvalsbasis en staat op de planken als comedian, presentator en improvisator. Momenteel toert hij met zijn eerste avondvullende voorstelling ’Over Leven in West-Vlaanderen‘. Naast zijn publieke optredens is hij actief als publieksopwarmer voor de sport-programmatie van Woestijnvis & Telenet. Achter de schermen werkt(e) hij mee aan oa. ’De Raadkamer‘, ’De Kazakkendraaiers‘, ’Tegen de Sterren Op‘, ’Vroeger of Later‘, ’De Slimste Mens ter Wereld‘, ’Vetste Vakantie‘, ’Mijn Pop-up Restaurant‘, ’De Weekwatchers‘, ’Huizenjagers‘, …
Speciaal voor Comedy Track On Tour in Krotrijk is hij maandelijks jullie vaste gastheer, presentator en MC (Master of Ceremonie) van dienst.
 


Uur
20:15
Genre
Humor
Locatie
Scala (Unie der Zorgelozen)
Organisatie
Schouwburg Kortrijk
Prijs
Niet genummerd: €10.00 - €8.00 (-26 jaar) - €6.00 (Red. Kortrijk Studentenstad)