din 21.11.17

ComedyTrack* on tour

Nigel Williams & Manu Moreau


ComedyTrack* on tour is de sfeerrijkste reizende comedyclub van Kortrijk. Elke derde dinsdagavond van de maand geven 2 topcomedians je op locatie een voorsmaakje van hun nieuwe avondvullend programma, een try-out dus. Jan-Bart de Muelenaere is gedurende 6 maanden uw gastheer, presentator en reisgids! Dinsdagen zullen nog nooit zo lachwekkend plezant geweest zijn!

Nigel Williams is afkomstig uit een eenvoudig werkmansgezin en volgde de grammar school. In 1969 begon hij bij British Aerospace als arbeider. In 1976 ging Williams in Mechelen wonen en later in Antwerpen. Hij werkte onder andere als fabrieksarbeider en was vakbondsafgevaardigde voor het Algemeen Belgisch Vakverbond bij Opel Antwerpen, waar hij heeft leren spreken voor publiek. Hij brak in 2000 door als cabaretier na het winnen van Humo's Comedy Cup. In 2008 bracht hij het nieuws ludiek onder de loep in het discussieprogramma 'Volt' op Eén. In 2011 liet hij zijn verhaal optekenen door journalist en goede vriend Patrick De Witte in het boek 'Had ik maar een vak geleerd', uitgegeven door uitgeverij Vrijdag. Sinds 2015 is Nigel ook te horen in zijn eigen podcast 'Mens Toch'.

Manu Moreau wordt door zijn vrienden omschreven als sociaal, behulpzaam, een tikkeltje getikt. Door de lokale ordediensten dan eerder als jongeman van het zuiderse type, met tengere lichaamsbouw, mogelijk gewapend. Gevaarlijk is hij echter alleen voor de lachspieren, want hij is gewapend met een scherpe tong en zin voor woordspelingen. Zet voor de zekerheid toch je mobieltje maar op trillen.

Jan-Bart De Muelenaere (MC) Jan-Bart De Muelenaere is een humorist met Ieper als uitvalsbasis en staat op de planken als comedian, presentator en improvisator. Momenteel toert hij met zijn eerste avondvullende voorstelling ’Over Leven in West-Vlaanderen‘. Naast zijn publieke optredens is hij actief als publieksopwarmer voor de sport-programmatie van Woestijnvis & Telenet. Achter de schermen werkt(e) hij mee aan oa. ’De Raadkamer‘, ’De Kazakkendraaiers‘, ’Tegen de Sterren Op‘, ’Vroeger of Later‘, ’De Slimste Mens ter Wereld‘, ’Vetste Vakantie‘, ’Mijn Pop-up Restaurant‘, ’De Weekwatchers‘, ’Huizenjagers‘, …Speciaal voor Comedy Track On Tour in Krotrijk is hij maandelijks jullie vaste gastheer, presentator en MC (Master of Ceremonie) van dienst.


Uur
20:15
Genre
Humor
Locatie
Scala (Unie der Zorgelozen)
Organisatie
Schouwburg Kortrijk
Prijs
Niet genummerd: €10.00 - €8.00 (-26 jaar) - €6.00 (Red. Kortrijk Studentenstad)