din 19.12.17

ComedyTrack* on tour

Lukas Lelie & Johnny Trash


ComedyTrack* on tour is de sfeerrijkste reizende comedyclub van Kortrijk. Elke derde dinsdagavond van de maand geven 2 topcomedians je op locatie een voorsmaakje van hun nieuwe avondvullend programma, een try-out dus. Jan-Bart de Muelenaere is gedurende 6 maanden uw gastheer, presentator en reisgids! Dinsdagen zullen nog nooit zo lachwekkend plezant geweest zijn!

Lukas Lelie heeft reeds een indrukwekkend parcours achter zijn naam. In 2013 wint hij de Lunatic Comedy Award  en in februari 2014 ook de Cultural Comedy Award.  Eind 2014 schrijft hij de Humo's Comedy Cup bij zijn indrukwekkend lijstje.

In 2014 en 2015 toerde hij intensief doorheen Vlaanderen als vast voorprogramma van Steven Mahieu's theatertour "Maniak".  

2017 begon geweldig met zijn eerste avondvullende show: "Ik doe mijn best". Nu hij fulltime comedian is en geen student meer is  het tijd om volwassen te worden. Beetje bij beetje knipt hij de banden door met het thuisfront. Koken doet hij zelf, de was gaat nog naar de mama... correctie: komt zij ophalen. Het rijbewijs is eindelijk binnen, het lief nog niet. Stap voor stap dus, Maar hij doet zijn best.

Johnny Trash of Koen Verbeek is een 42-jarige beroepsmuzikant uit Leuven. Nadat hij drie jaar geleden door vrienden op het podium van café The Joker werd gesleurd, begeeft hij zich nu op het comedypad. Hij verzorgde reeds het voorprogramma van Henk Rijckaert, Bart Cannaerts en Kamagurka maar droomt ervan om zelf de hoofdact te worden.

Jan-Bart De Muelenaere (MC) Jan-Bart De Muelenaere is een humorist met Ieper als uitvalsbasis en staat op de planken als comedian, presentator en improvisator. Momenteel toert hij met zijn eerste avondvullende voorstelling ’Over Leven in West-Vlaanderen‘. Naast zijn publieke optredens is hij actief als publieksopwarmer voor de sport-programmatie van Woestijnvis & Telenet. Achter de schermen werkt(e) hij mee aan oa. ’De Raadkamer‘, ’De Kazakkendraaiers‘, ’Tegen de Sterren Op‘, ’Vroeger of Later‘, ’De Slimste Mens ter Wereld‘, ’Vetste Vakantie‘, ’Mijn Pop-up Restaurant‘, ’De Weekwatchers‘, ’Huizenjagers‘, … Speciaal voor Comedy Track On Tour in Krotrijk is hij maandelijks jullie vaste gastheer, presentator en MC (Master of Ceremonie) van dienst.


Uur
20:15
Genre
Humor
Locatie
Arenatheater
Organisatie
Schouwburg Kortrijk
Prijs
Niet genummerd: €10.00 - €8.00 (-26 jaar) - €6.00 (Red. Kortrijk Studentenstad)