din 19.12.17

ComedyTrack* on tour

Bas Birker & Johnny Trash


ComedyTrack* on tour is de sfeerrijkste reizende comedyclub van Kortrijk. Elke derde dinsdagavond van de maand geven 2 topcomedians je op locatie een voorsmaakje van hun nieuwe avondvullend programma, een try-out dus. Jan-Bart de Muelenaere is gedurende 6 maanden uw gastheer, presentator en reisgids! Dinsdagen zullen nog nooit zo lachwekkend plezant geweest zijn!

Er zijn eigenlijk twee soorten mensen op deze wereld: fans van Bas Birker en mensen die hem nog niet live hebben gezien.
Bas Birker - ook gekend als de beste MC van de Lage Landen - is een stand-up comedian pur sang. In de afgelopen 10 jaar speelde hij meer dan 1500 shows in Nederland & België en was hij te zien op Pukkelpop, Lowlands, Comedy Casino Festival en alles daartussenin. Soms als act, soms als MC, maar altijd één brok energie. Nu en dan op het randje, vaak improviserend, nooit kwetsend.

Hij brengt een try-out van zijn nieuwe show 'Je moeder' die in januari in première gaat.

(Bas Birker vervangt Lukas Lelie)

Johnny Trash of Koen Verbeek is een 42-jarige beroepsmuzikant uit Leuven. Nadat hij drie jaar geleden door vrienden op het podium van café The Joker werd gesleurd, begeeft hij zich nu op het comedypad. Hij verzorgde reeds het voorprogramma van Henk Rijckaert, Bart Cannaerts en Kamagurka maar droomt ervan om zelf de hoofdact te worden.

Jan-Bart De Muelenaere (MC) Jan-Bart De Muelenaere is een humorist met Ieper als uitvalsbasis en staat op de planken als comedian, presentator en improvisator. Momenteel toert hij met zijn eerste avondvullende voorstelling ’Over Leven in West-Vlaanderen‘. Naast zijn publieke optredens is hij actief als publieksopwarmer voor de sport-programmatie van Woestijnvis & Telenet. Achter de schermen werkt(e) hij mee aan oa. ’De Raadkamer‘, ’De Kazakkendraaiers‘, ’Tegen de Sterren Op‘, ’Vroeger of Later‘, ’De Slimste Mens ter Wereld‘, ’Vetste Vakantie‘, ’Mijn Pop-up Restaurant‘, ’De Weekwatchers‘, ’Huizenjagers‘, … Speciaal voor Comedy Track On Tour in Krotrijk is hij maandelijks jullie vaste gastheer, presentator en MC (Master of Ceremonie) van dienst.


Uur
20:15
Genre
Humor
Locatie
Arenatheater
Organisatie
Schouwburg Kortrijk
Prijs
Niet genummerd: €10.00 - €8.00 (-26 jaar) - €6.00 (Red. Kortrijk Studentenstad)