din 17.04.18

ComedyTrack* on tour

Jeroen Leenders & Soe Nsuki


ComedyTrack* on tour is de sfeerrijkste reizende comedyclub van Kortrijk. Elke derde dinsdagavond van de maand geven 2 topcomedians je op locatie een voorsmaakje van hun nieuwe avondvullend programma, een try-out dus. Jan-Bart de Muelenaere is gedurende 6 maanden uw gastheer, presentator en reisgids! Dinsdagen zullen nog nooit zo lachwekkend plezant geweest zijn!

Jeroen Leenders debuteerde als comedian op 8 juli 2007. In 2008 werd hij tweede bij de 123 Comedy Award en was hij de winnaar van de Gouden Kabouter op het Eindhoven Cabareteske. In het jaar daarop haalde hij de tweede plaats in de finale van de Comedy Casino Cup. In 2010 deed Leenders mee aan het Leids Cabaret Festival. Hij won de juryprijs. In het theaterseizoen 2009-2010 toerde hij met de show Sorry, ik ben Jeroen Leenders.

Soe Nsuki is een jonge griet die graag met vanalles bezig is. Ze is opgegroeid in Kalmthout en merkte al snel dat wandelen in de Heide niet voor haar was weggelegd, dus verhuisde ze naar Antwerpen. Ze heeft als danser meegedaan aan battles in binnen- en buitenland. In 2011 haalde ze de titel binnen van beste bgirl van de Benelux. Datzelfde jaar mocht ze met haar danspartner naar de wereldkampioenschappen Battle of the Year in Montpellier. Nu danst ze nog steeds, en geeft ze ook breakdance aan meisjes in Soe’s Bgirl Studio. Als ze niet aan het breakdancen is, draait ze platen op feestjes en sinds 4 jaar staat ze ook graag op een podium om aan comedy te doen. Ze stond in de finale van de Culture Comedy Award, de Radio 2 Humorklas, en toerde met het Get Up Stand Up gezelschap. Je kon haar grapjes zien maken als voorprogramma van Thomas Smith en Philippe Geubels. Dit jaar struint ze de kleine zaaltjes af met BFF Jens Dendoncker in de tweekoppige line-up Jong Bloed. Als je naar Soe komt kijken, moet je dus ofwel klappen, lachen of dansen! Misschien wel alles tegelijk!

Jan-Bart De Muelenaere (MC) Jan-Bart De Muelenaere is een humorist met Ieper als uitvalsbasis en staat op de planken als comedian, presentator en improvisator. Momenteel toert hij met zijn eerste avondvullende voorstelling ’Over Leven in West-Vlaanderen‘. Naast zijn publieke optredens is hij actief als publieksopwarmer voor de sport-programmatie van Woestijnvis & Telenet. Achter de schermen werkt(e) hij mee aan oa. ’De Raadkamer‘, ’De Kazakkendraaiers‘, ’Tegen de Sterren Op‘, ’Vroeger of Later‘, ’De Slimste Mens ter Wereld‘, ’Vetste Vakantie‘, ’Mijn Pop-up Restaurant‘, ’De Weekwatchers‘, ’Huizenjagers‘, …Speciaal voor Comedy Track On Tour in Kortrijk is hij maandelijks jullie vaste gastheer, presentator en MC (Master of Ceremonie) van dienst.


Uur
20:15
Genre
Humor
Locatie
Hotelschool Rhizo
Organisatie
Schouwburg Kortrijk
Prijs
Niet genummerd: €10.00 - €8.00 (-26 jaar) - €6.00 (Red. Kortrijk Studentenstad)