(c) Kim Rondas

Morgen is 1 keer slapen (3+)

Klein Drama
Vier worden moet worden gevierd!
zo 13 okt ’24 15:00
13 okt ’24
15:00
  • 13 okt ’24
    15:00
    Concertstudio (Conservatoriumplein 1)

Wie herinnert zich niet de kinderlijke opwinding om de aankomende verjaardag? Want draai het of keer het zoals je wil, een mijlpaal in het leven was dat keer op keer. In deze kleutervoorstelling geven Katrien De Bruycker en Raf Walschaerts zich over aan de opwinding van nét geen vier jaar oud zijn.

Ben ik jarig? 
Morgen. 
Morgen?
Morgen. 
Morgen is 1 keer slapen. 

Een voorstelling over nog net geen 4 zijn ...
maar wel bijna!
Over een cadeau dat nog niet open mag ...
Maar wel bijna!

Klein Drama is het splinternieuwe kleutertheatergezelschap van Katrien De Bruycker en Raf Walschaerts. Beiden hebben heel wat ervaring met heerlijk kindertheater en hun passie bracht hen samen. Verwacht je aan een feest op kleuterleest!

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Duur: ongeveer 45'

Credits

Tekst: Katrien De Bruycker & Raf Walschaerts. Regie: Raf Walschaerts. Spel: Elena Peeters. Muziek: Helder Deploige. Kleuterdramaturgie & educatie: Katrien De Bruycker.

Ontdek ons aanbod