(c) Wiliam Boeva

13

William Boeva
Bang voor 13, maar niet voor de lach
za 22 feb ’25 20:15
22 feb ’25
20:15
  • 22 feb ’25
    20:15
    OC Aalbeke, Aalbeke
    Aalbekeplaats, 8511 Aalbeke

William Boeva is aan zijn vierde zaalshow toe: de kwaliteit is constant, net als de dwangneuroses in zijn leven dat zijn. Dus gaat die nieuwe show daarover. Ladders vermijden, alleen op de witte strepen van het zebrapad stappen … Zijn leven wordt erdoor bepaald. Maar gelukkig kan hij er zelf mee lachen.

Is de deur op slot? Ligt de oven af? Brandt het licht nog? Constant stelt hij zich die vragen. Verder loopt hij alleen op de witte strepen van het zebrapad en nooit onder een ladder. En hoewel iedereen weet dat 13 een ongeluksgetal is, voelt hij zich bij 12 en 14 ook niet meer zo comfortabel. Daar is niks mis mee. Toch? Of is het misschien toch allemaal wat te ver doorgeslagen? 

William Boeva werkt volop aan zijn fysieke en mentale gezondheid. Een volledige … Sorry, momentje. Is de deur op slot? Ligt de oven af? Brandt het licht nog?

OK, William Boeva werkt dus volop aan zijn fysieke en mentale gezondheid. Een volledige dag heeft hij ervoor ingepland. Maar hij is wat tijd verloren bij het tellen van de trappen. En hij moest nog eens bellen naar zijn moeder. En voor de zekerheid heeft hij de trappen nog eens opnieuw geteld, want je weet maar nooit. 

Beleef de vierde zaalshow van William Boeva, waarin hij probeert in pijnlijk hilarische situaties de schijn hoog te houden dat hij alles onder controle heeft. Balancerend tussen een dwangstoornis en een hoop sociale verplichtingen vraagt hij zich af wie of wat nu eigenlijk de controle heeft over zijn brein.

In samenwerking met OC Aalbeke.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Bij de meeste voorstellingen van Schouwburg Kortrijk op locatie kan je een punt sparen. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee.