(c) Four Aces

Alors on danse

Four Aces
Dansen op de snaren van gitaren
wo 2 apr ’25 20:15
2 apr ’25
20:15
  • 2 apr ’25
    20:15
    Concertstudio (Conservatoriumplein 1)

Het Four Aces Guitar Quartet brengt een repertoire waarop je onmogelijk stil kan zitten, en laat dat nu net hun bedoeling zijn. Met gitaren en andere snaren neemt dit viertal je mee op een dansbare muzikale reis doorheen samba, fandango, tango en wat nog meer. Dance ‘till you drop!

'Alors on danse', 'Let’s dance', '…en dans', … Als zowel David Bowie, Stromae als Clouseau het zeggen, kunnen we met het Four Aces Guitar Quartet niet achterblijven. Tijd om te dansen dus, met behulp van vier gitaren, een pak meer snaren en vooral een repertoire waar je onmogelijk bij kan blijven zitten.  

Het Four Aces Guitar Quartet haalt zijn beste gitaarmoves boven en neemt je en dansant mee naar alle uithoeken van de wereld, om daar samen te ontdekken wat samba, fandango, wals, sevillanas, tango en zoveel meer andere dansen gemeen (of allesbehalve gemeen?) hebben. Dat ze allemaal geweldig klinken op vier gitaren willen we alvast verklappen. Maar mogen wij dan nu deze dans van u?

In samenwerking met Wilde Westen.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Bij de meeste voorstellingen van Schouwburg Kortrijk op locatie kan je een punt sparen. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Ontdek ons aanbod