(c) Mavis

Love is a thing with feathers

MAVIS
Een ode aan de kracht van de menselijke stem
zo 8 dec ’24 11:00
8 dec ’24
11:00
  • 8 dec ’24
    11:00
    Concertstudio (Conservatoriumplein 1)

MAVIS vertrekt vanuit de visie dat muziek mensen kan verbinden en dat de menselijke stem wonderlijke dingen vermag. Verwacht dan ook geen specifiek muziekgenre of een bepaalde stijl: MAVIS vertrekt altijd vanuit verhalen en past daar vervolgens de juiste klankkleur op toe. Magistraal vocaal!

Het vijfstemmige vocaal ensemble MAVIS brengt uiterst gevarieerde programma’s op een uitzonderlijk communicatieve manier. De groep richt zich daarbij niet op een bepaald genre of specifieke stijlperiode, maar focust op verhalen. Daarom gaat het repertoire van polyfonie over nieuwe muziek tot lichter werk, gecomponeerd en gearrangeerd op maat van het ensemble. Gekoppeld aan een sterke vocale visie garandeert het jonge ensemble MAVIS een betoverende klankkleur.

Met groot enthousiasme en veel ambitie werkt MAVIS aan haar missie om vocale muziek toegankelijk te maken voor een zo breed mogelijk publiek. MAVIS gelooft namelijk sterk in de universele schoonheid van de menselijke stem en de kracht die muziek heeft om mensen te verbinden en inspireren.

In samenwerking met Conservatorium Kortrijk en Wilde Westen.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Bij de meeste voorstellingen van Schouwburg Kortrijk op locatie kan je een punt sparen. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee.