(c) Ontroerend Goed

Thanks for being here

Ontroerend Goed
Zullen we elkaar ooit helemaal begrijpen?
do 27 mrt ’25 20:00
27 mrt ’25
20:00
  • 27 mrt ’25
    20:00
    CC De Schakel Waregem, Waregem
    Schakelstraat 8, 8790 Waregem

Hoe kijken we naar elkaar en naar de realiteit? Zien we hetzelfde of ervaren we alles anders? En kunnen we elkaar ooit helemaal begrijpen als we in een individuele realiteit leven? ‘Thanks for Being Here’ van Ontroerend Goed stelt vragen en laat veel open voor interpretatie.

‘Thanks for Being Here’ is een voorstelling over de manier waarop we naar dingen kijken. In een spel van perspectieven laat Ontroerend Goed het publiek de grenzen van een gedeelde realiteit ervaren. Want onze standpunten worden beïnvloed door de context waarin we leven, de media die we consumeren of de sociale kringen waarin we verkeren. Misschien ligt echt begrip wel in het besef dat we elkaar misschien nooit helemaal zullen begrijpen. En dat is prima. 

Na ‘Funeral’ is ‘Thanks for Being Here’ de tweede voorstelling van Ontroerend Goed waarin het leven wordt gevierd. Al valt er dit keer helemaal niets te rouwen, maar vieren we een multiversum van individuele realiteiten.

In samenwerking met CC de Schakel Waregem.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Bij de meeste voorstellingen van Schouwburg Kortrijk op locatie kan je een punt sparen. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Credits

Regie: Alexander Devriendt. Cast: Charlotte De Bruyne, Karolien De Bleser, Patricia Kargbo & Leonore Spee. Productie: Ontroerend Goed. Coproductie: Per Podium & Cronos Invest. In samenwerking met NTGent. Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap & Stad Gent

Ontdek ons aanbod