(c) Dirk Alexander

Dromen

Hugo Sigal
Hugo zonder Nicole, in een ode aan het leven
za 7 dec ’24 20:15
7 dec ’24
20:15
  • 7 dec ’24
    20:15
    OC Aalbeke, Aalbeke
    Aalbekeplaats, 8511 Aalbeke

Toen Hugo in 2022 onverwacht afscheid moest nemen van zijn Nicole, besloot hij na een moeilijke periode van rouw en verwerking toch weer muziek te maken en het podium te beklimmen. Het resultaat van die moedige keuze, ondersteund door een liveband, belooft een weemoedige én hoopvolle avond. 

Jarenlang waren Nicole & Hugo niet alleen een onafscheidelijk duo, maar ook een vaste waarde op cruises en in theaters, feesttenten en -zalen. Nadat Hugo in 2022 onverwacht zijn geliefde Colleke verloor, besloot hij verder te gaan met zingen en acteren, omdat zij het zo gewild zou hebben. Waarvan akte.

Afgelopen zomer bracht Hugo met ‘Het Leven’ zijn eerste single uit als noodgedwongen soloartiest, gevolgd door single ‘De Zon’. In december verscheen dan weer zijn album ‘Dromen’: een verzameling persoonlijke nummers over leven, liefde, geluk en verdriet. Hugo mocht begin dit jaar bovendien een MIA in ontvangst nemen in de categorie Vlaams Populair.  

Believe in the beauty of your dreams was altijd het motto van Nicole & Hugo, en dit is ook de boodschap die Hugo overbrengt naar zijn publiek. Hij komt zijn nieuwe plaat, aangevuld met liedjes van vroeger, voorstellen onder begeleiding van een vierkoppige liveband. 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Bij de meeste voorstellingen van Schouwburg Kortrijk op locatie kan je een punt sparen. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee.