(c) Piv Huvluv

Zoiets verzin je niet

Piv Huvluv
Roadmovie, lovestory, drama en comedy in één
za 15 mrt ’25 20:15
15 mrt ’25
20:15
  • 15 mrt ’25
    20:15
    OC Lange Munte, Kortrijk
    Beeklaan 81, 8500 Kortrijk

Piv Huvluv houdt van de blues, maar de pijn die het genre bezingt heeft hij aan den lijve mogen ondervinden. Hij beschouwde die pijn echter als levenservaring en leerde de belangrijke les dat het leven vieren belangrijker is dan treuren om de dood. Comedy met een randje (en een streepje viny).

Piv keert terug naar 1987, het jaar waarin hij aan den lijve ervaart hoe de blues aanvoelt. Als tegengif plant hij een reis door de Verenigde Staten, de bakermat van zijn favoriete muziek, waar hij door onvoorziene omstandigheden ontdekt wat de passionele adoratie voor een vrouw kan doen. De roadtrip eindigt (alweer) met de blues, maar Piv keert terug als man van de wereld met onuitwisbare levenservaring op zak. Jaren later slaat het noodlot zijn herinnering alsnog aan diggelen, maar intussen weet Piv weet dat je het leven moet vieren in plaats van treuren om de dood. 

In ’Zoiets verzin je niet!’ staat de onvermijdelijke platenspeler weer aan de zijde van Piv, maar je ziet hem vooral als de innemende verteller die hij is. Hij neemt je mee naar de VS en laat je op het einde van de voorstelling uit je stoel vallen van ontstentenis. Maar even later trekt hij je zo weer recht! Want zo is Piv nu eenmaal. 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Bij de meeste voorstellingen van Schouwburg Kortrijk op locatie kan je een punt sparen. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee.