(c) Begijn Le Bleu

Fwiet! Fwiet!

Begijn Le Bleu
Vroeg uit de veren met Begijn Le Bleu
zo 30 mrt ’25
30 mrt ’25

Begijn Le Bleu is al jarenlang comedian, maar nog véél langer vogelaar in hart en nieren. Hij daalt af van het podium om je tijdens een natuurwandeling zoveel mogelijk te vertellen over vogels in de streek, hun gewoontes en manieren om ze te spotten. Op stap met Begijn? ’t Zal wel zijn!

Tijdens deze wandeling krijg je de natuurgids in comedian Begijn Le Bleu te zien. Hij neemt je mee in eigen streek om vogels te spotten en vertelt honderduit over het reilen en zeilen van onze gevederde vrienden. Je bek, pardon, mond zal ervan openvallen. 

Deze kleine ontdekkingsreis met rasverteller Begijn is niet te missen. Zeker als je weet dat zijn ‘Fwiet! Fwiet!’ een goed onthaalde podcast is, en het vogelmagazine ‘Fwiet’ dat hij mee cureert eveneens gretig wordt ‘opgepikt’ door media en publiek. 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Bij de meeste voorstellingen van Schouwburg Kortrijk op locatie kan je een punt sparen. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee.