(c) Nanoi Alloo

Mooi en meedogenloos

Herman Brusselmans, Delphine Lecompte & God=Dog
Verbaal vuurwerk en muzikale mayhem
za 26 apr ’25 20:15
26 apr ’25
20:15
  • 26 apr ’25
    20:15
    OC Aalbeke, Aalbeke
    Aalbekeplaats, 8511 Aalbeke

Wat krijg je als je Herman Brusselmans en Delphine Lecompte samen op het podium zet? Sowieso iets fascinerends! Maar wat als daar ook nog eens de muziek van God=Dog bijkomt, net als een reeks liquide lichtcreaties? Dan krijg je iets dat niet te missen valt. Is het literatuur? In elk geval vuur!

De scherpe en hilarische rand van dagelijkse goddelijkheid bij monde van Herman Brusselmans. De vrolijke verwoesting van Delphine Lecompte. De surreële muziek-noire. Verdriet en vervoering die elkaar onder de gordel slaan. ‘Mooi en meedogenloos’ is veel en vreemd, maar vooral een literair, muzikaal en visueel hoogstandje. 

Maak je op voor de bijzondere chemie tussen Herman Brusselmans en Delphine Lecompte, de klankkleur van de band God=Dog (met zangeres Nikkie Van Lierop & gitarist/zanger Yassin Joris), en de liquide lichtcreaties op gouden canvas. ‘Mooi en meedogenloos’ belooft een ingekaderde reis langs de schuine, scherpe, komische en melancholische randen van elke dag.

Herman Brusselmans is een mediaheld, kortgeknipt fenomeen, en eeuwig jonge oppergod van de Vlaamse letteren. Delphine Lecompte, revelatie van ‘De slimste mens’ in 2020, ontving dan weer de C. Buddingh’-prijs voor haar debuutbundel ‘De dieren in mij’. Daarna volgden nog acht veel succesvollere bundels. 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Bij de meeste voorstellingen van Schouwburg Kortrijk op locatie kan je een punt sparen. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee.