(c) Robotsint

RobotSint (3+)

Theater de Kroon
Een Sint-vriendelijke voorstelling
za 30 nov ’24
30 nov ’24

Wat als je verlanglijstje voor Sinterklaas volgens de Goedheiligman himself te lang is? Schrappen in wat je allemaal zo graag zou willen? Of misschien eerder een robotSint uitvinden die wél alles brengt wat je verlangt? Benieuwd wat er dan allemaal gebeurt? Ontdek het in ‘RobotSint’!

Het is weer de mooiste tijd van het jaar: de Sint is in het land! Vivi en de professor hebben alvast hun verlanglijstje klaar, maar daar staat nogal veel op. Té veel, vindt de Sint, dus schrappen is de boodschap! Alleen wil de professor helemaal niks van zijn lijstje halen en bedenkt hij daarom een sluw plannetje: wat als hij nu eens een robotSint zou uitvinden die álles brengt wat hij maar wil? Hij gaat meteen in zijn laboratorium aan de slag. Maar laat de Sint dit allemaal zomaar gebeuren? Ontdek het in deze grappige en spannende voorstelling!  

 

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Bij de meeste voorstellingen van Schouwburg Kortrijk op locatie kan je een punt sparen. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Credits

Met: Chris Van Espen, Jan Schepens, Katja Retsin, Anthony Van Caeneghem & Jan Verleyen. Regie: Chris Van Espen.