Het Onderspit
wo 6 nov ’24 20:00
6 nov ’24
20:00
  • 6 nov ’24
    20:00
    Sint-Corneliuskerk, Aalbeke
    Sint-Corneliuskerk Aalbeke

De optredens van Het Onderspit dragen onmiskenbaar de sporen van een boeiend verleden. Rake songs wisselen elkaar af met zalvende vertellingen waarbij de herkenbaarheid nu eens confronteert, dan weer verlost.

Via ouderwetse en virtuele mond-aan mond reclame baande Het Onderspit zich de voorbije jaren een weg door het West-Vlaamse cultuurlandschap. Songsmid en verteller van dienst is Jan Cappelle, geflankeerd door Marieke Van Raes (zang, gitaar, toetsen), Tom Lauwaerts (gitaar), Anton Puttemans (bas) en Zeno Van Moerkerke (drum). Rake songs wisselen elkaar af met zalvende vertellingen waarbij de herkenbaarheid nu eens confronteert, dan weer verlost. 

De optredens van Het Onderspit dragen onmiskenbaar de sporen van een boeiend verleden: de jarenlange affaires van de bandleden met klassieke muziek, folk, jazz, en (post)rock enerzijds, een zanger opgegroeid met kleinkunst met een verteltalent dat rustig kon rijpen in universitaire aula's anderzijds.

 


Deze voorstelling is i.h.k.v. Cultuur i/d kerk.

Je kan de voorstelling apart boeken of in een combiticket met Mattijs Degrande en Raf Coppens (20/11) & Kimberley Penez (04/12).
Een combiticket voor de drie voorstellingen kost € 25 en kan je hier reserveren/bestellen.

Combiticket

Credits

Zang: Jan Cappelle. Zang, gitaar, toetsen: Marieke Van Raes. Gitaar: Tom Lauwaerts. Bas: Anton Puttemans. Drum: Zeno Van Moerkerke.