(c) Thomas Smith

Angst te koop

Thomas Smith
De angstwekkend goeie show van Thomas Smith
vr 28 mrt ’25 20:15
28 mrt ’25
20:15
  • 28 mrt ’25
    20:15
    OC Molenheem, Heule
    Izegemsestraat 205, 8500 Kortrijk

Al 25 jaar brengt Thomas Smith comedy van de bovenste plank. Maar in zijn nieuwste voorstelling staat angst centraal. Betekent dit dat er niet te lachen valt? Wel integendeel: humor blijkt net dé remedie tegen angst. Laat je paniek aan de deur en maak je klaar voor een angstwekkend goeie show! 

Angst is de moeder van alle emoties en de kern van Thomas Smiths nieuwe voorstelling. Hij vindt het namelijk hoog tijd om van de schrik af te komen. Of toch een gedeelte ervan, want een aanstormende hongerige tijger blijft iets om bang voor te zijn, net als een gemene cavia of een krabbende kat, om maar te zwijgen over schrikdraad zonder waarschuwingsbordje in een wei.

Wees echter niet bezorgd of benauwd, want er is geen reden tot ongerustheid en alle paniekaanvallen ter zijde zal er gelachen worden. Want laat dat nu nét iets zijn waar ingebeelde tijgers bang voor zijn: de lach! Slaap zacht en tot in de zaal!

Thomas Smith staat bekend om zijn hilarische vier- en vijf-sterren comedyshows met diepgang én een standpunt. In 2025 viert hij 25 jaar op de planken. ‘ANGST TE KOOP, weg wegens nieuwe hobby’ is zijn nieuwste en intussen achtste avondvullende voorstelling.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Bij de meeste voorstellingen van Schouwburg Kortrijk op locatie kan je een punt sparen. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee.